PRISER

 

INDIVIDUALTERAPI

ENKELTTIMER

  • Kr  1550,- (45 min*)

DOBBELTTIMER

  • Kr 2650,- (90 min)

Jeg tilbyr også videokonsultasjoner gjennom sikre løsninger for helsepersonell.

Jeg har ikke refusjonsavtale med det offentlige, og timer hos meg må betales av den enkelte med mindre man selv har en avtale med sin arbeidsgiver, forsikringsselskap e.l. 

Du trenger ikke henvisning for å få time hos meg.

*Jeg beregner en time per konsultasjon, med 45 minutter samtale og 15 minutter for- og etterarbeid inkludert journalskriving. 


AVBESTILLING

Avbestilling av time må skje senest 24 timer (1 virkedag) før den avtalte timen. Ved for sen avbestilling vil man belastes for full timepris uansett årsak til avbestillingen. SKRIFTLIG ARBEIDE: 

f.eks utarbeidelse av rapport; 1200 kr pr time

FOREDRAG OG KURS: 

Pris etter avtale


FORSIKRINGSAVTALE

Dersom du har tegnet helseforsikring eller har en forsikring gjennom arbeidsgiver, er det mulig du får dekket utgifter til psykolog. Ta kontakt med forsikringsselskapet ditt og undersøk om du har en slik avtale. Det er da vanlig at man selv legger ut for timene, får kvittering og ordner videre tilbakebetaling/refusjon med forsikringsselskapet.

Jeg har også en profil på nettstedet www.ledigpsykolog.no. Flere forsikringsselskaper har laget avtale med Speare som drifter denne, og har ditt selskap gjort det, kan du booke en første time hos meg via den. Blir du usikker på hvordan dette fungerer kan du sende meg en mail så finner vi ut av det: post@psykologheyerdahl.no.


Lag din egen hjemmeside gratis!